Specialistpartners – ett kompetensnätverk för att uppnå maximal effekt

För att kunna realisera och implementera de lösningar som vi tillsammans med vår uppdragsgivare kommit fram till, så har vi knutit till oss ett urval av de bästa specialisterna i sina respektive områden.

För er som kund betyder det att ni kan känna er trygga med att kompetensen och kvalitén på den leverantör som ni anlitar i ett projekt med Antoma är kunnig och kan leverera önskade lösningar och tjänster.

Vi kan skräddarsy kompetensmixen för att leverera den bästa laguppställningen för varje givet uppdrag, vilket säkerställer bästa möjliga resultat.

Har du en specialistkompetens som känner att ni kan komplettera och tillföra värde till Antomas erbjudanden, kontakta oss gärna!

Business Reflex

Business Reflex

Vi hjälper er med att skapa nya strategier och införa dessa effektivt i vardagen. Vi kan även göra den digitala marknadsföringen åt er och löpande stötta er säljorganisation att jobba effektivt med den digitala köparen med hjälp av nya metoder och verktyg.
Läs mer.

Intelliwell

Intelliwell

Intelliwell är informationsstrateger och arbetar med kunskapsintensiva företag som vill differentiera sig, minimera informationsstress och organisera kund- och marknadsbevakning.

Läs mer.

iCore Solutions

iCore Solutions

iCore hjälper globala företag i deras arbete med att hantera den ständigt ökade mängden data. Vi gör detta genom att erbjuda affärsintegrationslösningar med utgångspunkt i vår expertplattform. Resultatet? Vi omvandlar våra kunders data till vinst!
Läs mer.

Activade

Activade

Activade stärker organisationer med hjälp av en mobilapp som är byggd på en unik metodik, RACE och ”Gamified Performance Management”. För att nå ett Result, måste du göra rätt Activities, med nödvändig Competence och ett stort Engagement.
Läs mer.

Columbi Management

Columbi Management

Undersökningen startar med endast en öppen fråga.
Sen får respondenten själv berätta vad den tycker är viktigt, på så sätt lär du känna din grupp.
Columbi ger dig svar på frågorna du inte visste att du borde ställa.
Läs mer.

BETA

BETA

BETA är ett framgångsrikt företag med egenutvecklade metoder och system fokuserade på att utveckla högpresterande vinnarkulturer hos sina uppdragsgivare. Med grundaren Peter Wallin hämtar BETA inspiration från idrott, näringsliv och forskning.
Läs mer.

Kontakta Milos!

Kontakta vår partneransvarige, Milos Herman, om du har några frågor eller är intresserad av att bli en av våra partners.
+46 733 31 22 20
milos.herman@antoma.com