När 7 av 10 företagsledare fortsatt duckar för omvärldens förändringshastighet oavsett bransch så är det en alarmklocka! Detta och mycket annat kan du lyssna på i sälj -och marknadspodden där Anders Bergström och Claes Strand från Antoma samtalar om dom senaste resultaten från Antomas marknadsundersökning. Moderator är Lars Dahlberg från Business Reflex.

http://businessreflex.se/podcast/kanaloptimeraren-2017-tar-tempen-pa-b2b-bolagen/

Undersökning som ligger till grund för denna podd har denna gång inriktning hur ledning & styrelser agerar på möjligheter & utmaningar för att skapa fortsatt tillväxt i det nya digitaliserade landskapet. Vi behandlar 6 olika frågeställningar och dess resultat.

Undersökningen som refereras till heter Kanaloptimeraren och sker årligen där konsultbolaget Antoma tar temperaturen på B2B företag och deras syn på strategiska frågor som rör tillväxt. Undersökningen har olika inriktningar beroende på vilka trender och frågeställningar som är mest aktuella. Målgruppen som undersökningen fokuserar på är främst på medelstora företag som jobbar inom B2B.

Hänga med och ta del av resultat, slutsatser och rekommendationer. Vill ni ladda ner undersökningen så hittar ni den här.