Project Description

Vi hjälpte Microsoft att utveckla några av deras nyckelpartners för att växa på den svenska marknaden

”Microsoft har en helt distribuerad affärsmodell, vilket innebär att alla affärer går genom våra partners. Det ställer stora krav på att vi ständigt utbildar och stöttar våra partners i säljprocessen och med produkt- och marknadsmaterial. Det ställer även krav på våra partners – att de självständigt driver marknads- och försäljningsaktiviteter mot sina kunder och levererar hög kvalitet i projekt mot marknaden.

Jag har sett att Microsoft-partners som anlitar Antoma för sin marknadsplanering genomgående gör riktigt bra aktiviteter och event där resultaten alltid blir mycket bra. Genom att få hjälp med sin grundläggande marknadsplanering och genomförande av aktiviteter, ser jag hur dessa partners effektivare når marknaden med sina budskap och uppnår de mål vi satt upp tillsammans.

Genom Antomas goda kontakter och breda erfarenhet kan de självständigt och objektivt ge individuellt anpassade råd till partners, som möter deras behov och önskemål. Jag skulle gärna rekommendera flera partners att jobba med Antoma för att planera och genomföra sin marknadsföring”

Tommy Flink
Marknadschef, Infrastrukturprodukter, Microsoft

”Jag skulle gärna rekommendera flera partners att jobba med Antoma för att planera och genomföra sin marknadsföring”

Läs fler